top of page

A WGSZ segítséget nyújt az egyetemi életben és tanulmányaidban és barátokra lelhetsz egy családi környezetben. Ezek mellett élhetsz a hobbijaidnak is, ha van rá idÅ‘d. Ezért olajozottan működÅ‘ - jelen esetben 8db - kisebb csoportban tevékenykednek tagjaink, melyeknek te is tagja lehetsz szakkollégistaként!
De mik is ezek a csoportok? Hogy működnek?

Infrastruktúra csoport

A szakkollégium büszkélkedhet egy saját könyvtárral, minek kezelését, kölcsönzését ez a csoport vezeti. Ezen kívül a nyomda, a makettezÅ‘ és a tanuló folyamatos karbantartásáért is Å‘k felelnek.

Pályázat figyelÅ‘ csoport

A pályázatok nagyban megkönnyítik az életet, fÅ‘leg, ha meg is nyered. Ebben segít neked ez a csoport. Folyamatosan keresnek, kutatnak az újabbnál, újabb lehetÅ‘ségek után, amirÅ‘l itt a honlapon mindig megosztanak veled.

Művészeti csoport

Mindenki, aki úgy érzi, hogy tehetséges valamiben, vagy csak nyitott a művészetre, az itt kiélheti kreativitását! A fotózástól kezdve, a festészeten és a zenén keresztül mindent megtalálsz. Valamint, ha meg szeretné osztani alkotását valaki, vagy egy bejegyzés keretében publikálni szeretné, arra is lehetÅ‘ség van!

TDK csoport

Az elmúlt évek legemlékezetesebb és legsikeresebb TDK dolgozatait gyűjtik be. Mindezeket összesítik, publikálásra kész állapotra fejlesztik. A végleges terv az, hogy a kész anyagot késÅ‘bb egy külön TDK újságba megjelentessék, így igyekeznek különbözÅ‘ kiadói kapcsolatok felvételére és fenntartására.  

Média-és felvételi csoport

Észrevetted milyen rendezett ez a honlap…? Nos, ezért ez a csoport felel. Minden új, fontos információt itt osztanak meg, valamint az Instagram és a Facebook oldalon keresztül egyaránt. Különben honnan is tudhatnál ennyi mindent a szakkollégiumról, vagy például, hogy mikor lesz tagfelvétel, ha nem innen, vagy az általuk vezetett platformokról?

Szakmai utakat szervező csoport

A csoport célja, hogy a megszervezett kirándulásokkal fejlesszék egyéni képességeinket, valamint látásmódunkat a világgal és környezetünkkel kapcsolatban. A félévek során GyÅ‘rben és vonzáskörzetében több kirándulás is szerveznek, de akár távolabbi városok izgalmas látnivalóit is megtekinthetjük az Å‘ szervezésük által.

SzabadidÅ‘s tevékenységek csoportja

Az egyetem elsÅ‘ körben a tanulásról szól, de ez a csoport felel azért, hogy élményekkel teli éveket is tudj a hátad mögött. Nem csak csapatépítÅ‘ tevékenységeket, hanem különbözÅ‘ témákkal kapcsolatos programokat szerveznek a szakkollégium számára, ahol jobban megismerkedhetsz a többiekkel, kikapcsolódhatsz és szórakozhatsz.

Oktatás csoport

Itt elsÅ‘sorban a tanulmányainkban nyújtanak segítséget olyan programokban, amik még ismeretlenek számunkra, vagy amikbÅ‘l ránk fér egy gyors ismétlés. A társaság képzését célozta meg ez a csoport, ami hiánypótló lehet az egyetemi éveink alatt. A oktatott programok közé tudjuk sorolni az Archicad, illetve az Allplan szoftvert.

bottom of page